Up ]

Billeder fra Træning

 

Homepage bagground ny1-i.jpg (9183 bytes)

Dagbog 20. - 28. november

Homepage bagground ny1-i.jpg (9183 bytes)

 

Nu er det ved at gå hurtigt.  Der går ikke en dag uden at man tydeligt kan se fremskridt. Der kommer gips på væggene og rummene begynder at tage form.  Før stålriglerne blev sat op så det hele meget småt ud men efterhånden som rummene begyndte at tage form, kunne man godt fornemme at rummene ikke var så små endda.

Byggeteknisk var der et krav om en bærende mur mellem stuen og det første værelse/gang, da vi har lagt en limrem op på loftet for at bære det frithængende loftsbjælker i stuen.    Alle andre vægge ( undtaget ydermuren mod værkstedet ) er bygget op over gips på stålrigler.  Jeg er bange for at det bliver noget af et spartle arbejde ( der er ca. 170 kvadrat meter med skruer for hver 10 cm i højden og 60 cm i breden.-----)      :-)

Vi har haft besøg af Smeden som har sat varme på gulvet, da betonen nu har tøret i ca. 14 dage og nu kan tålede at der kommer lidt varme på uden at det begynder at revne.

Mureren er er også igang og har nu sat den bærende mur op mellem stuen og værelset, samt ydermuren mellem soveværelset og værkstedet.   Det hele bliver sat op i gasbeton  ( 10 cm bred ) da det dels er lidt hurtigere/billigere og dels bidrager til isoleringen.  Desuden er der ikke den store forskel på gasbeton og mursten i relation til de bærende egenskaber i vores byggeri.